вівторок, 19 травня 2015 р.

Тиждень інформаційного суспільства



      Сьогодні ми переживаємо  інформаційну революцію, пов'язану з формуванням і розвитком  глобальних інформаційно-телекомунікаційних мереж, що охоплюють всі країни і континенти.
       Інформаційні технології володіють неабияким потенціалом для розширення доступу до використання та розширення  бази знань, зібраних людством, а також сприяють їх подальшому накопиченню в усіх сферах людської діяльності та застосуванні в освіті та науці.  Тому роль шкільної бібліотеки суттєво підвищується, адже саме  в бібліотеках зберігають цю інформацію і надають доступ до неї.
       З метою підвищення рівня поінформованості колегіантів про можливості, які може принести  використання Інтернету та інформаційно-комунікаційні технології в школі №3-колегіум проходив  Тиждень інформаційного суспільства під гаслом «Бібліотека-це серце нашого інформаційного суспільства».
       В фойє школи діяла виставка-конкурс малюнків « Я і Інтернет»,
виставка-перегляд науково-методичної літератури «Освіта і інформаційний простір», проведено виховну годину «Безпечний Інтернет», де свої власні твори  прочитала Скорик Ганна, учениця 6А класу, учасниця І міського конкурсу «Мій цікавий і небезпечний електронний світ» та   інтелектуальну гру «Корисний Інтернет».
       Такі заходи сприяють  розширенню обізнаності школярів в інформаційному просторі, допомагають в реалізації методів безперешкодного доступу до інформації.











Немає коментарів:

Дописати коментар