пʼятницю, 18 березня 2016 р.

Конкурс "Найкращий читач України - 2016"


  На землі є багато див, створених природою і зроблених руками людини. І серед них – книжка, в якій зібрано весь неосяжний світ. Усе, що створене людським розумом, усе, до чого прагне наша душа, відображене в книжці. Саме  бібліотека має особливу  специфіку прививати  любов до книги,  популяризувати найкращі надбання української  і світової літератури.
      16 березня  у центральній дитячій бібліотеці відбувся  ІІ міський тур Всеукраїнського конкурсу «Найкращий читач України - 2016». У конкурсі взяли  активну участь учні школи №3-колегіуму Скорик Ганна , учениця 7-А класу та Поліщук Богдан, учень            6-Акласу.
      За умовами конкурсу колегіанти підготували свою креативну рекламу прочитаної книги українського  або зарубіжного письменника поза програмою,  відповідали швидко та правильно на поставлені конкурсні запитання та  завдання.
       За підсумками  компетентного журі перше місце виборола колегіантка Скорик Ганна, яка отримала грамоту та подарунки. Вона і представлятиме місто на обласному конкурсі.
     
      

Немає коментарів:

Дописати коментар